Mediatraining Crisiscommunicatie

‘When the shit…’

DSC_0343

STORM Executive Training, expert leiderschap in spreken, en Wisse Kommunikatie, experts in crisiscommunicatie, hebben de handen ineengeslagen om te komen tot een toptraining die in iedere boardroom of communicatie-afdeling past.

Onze mediatraining crisiscommunicatie combineert de geheimen van het overtuigend spreken met ‘best practices’  in crisissituaties. De juiste boodschap overtuigend gebracht, op het juiste moment. Dat is doel en uitkomst van deze training.

Onze mediatraining crisiscommunicatie is bedoeld voor organisaties die zich effectief willen voorbereiden op een crisis die tot media-aandacht kan leiden en deze met glans willen doorstaan. Wat zeg je dan? En vooral: wie voert het woord?

In een interactieve sessie van een dag leert u de media en het publiek op coherente, open én overtuigende wijze te woord te staan. Na de training communiceert u bewuster, kalmer en overtuigender in crisissituaties. Dus effectiever.

 

Kenmerken training

Inhoud training

Praktische informatie

Meer weten over deze training? Bel 085-4011475. Of vul het contactformulier onderaan de pagina in en u wordt gebeld voor een kennismaking en inventarisering van uw wensen.