Presenteren in het Engels

In onze training Presenteren in het Engels leert u overtuigen ondanks de vreemde taal. De inhoud is in grote lijnen dezelfde als van onze Nederlandstalige training Presenteren met Impact, aangevuld met handige taaltips en zelfstudietips voor verbetering van uw zakelijk Engels.

Van presenteren naar inspireren

U wilt graag krachtiger overkomen bij het presenteren in het Engels. Misschien ontmoet u wel eens weerstand, bespeurt u verveling in de zaal of krijgt u regelmatig lastige vragen tijdens en na uw presentaties.

Dan is het tijd om te werken aan uw presentaties met extra focus op leiderschap, verbaal en non-verbaal. Tijdens de training presenteren in het Engels werken wij aan uw Engels, uw gedrag (non-verbaal), uw taalgebruik en aan het uitdragen van een omvattende visie, een verhaal.

Tijdens de training zakelijk presenteren in het Engels leert u presenteren, spreken, motiveren en overtuigen als een leider, ondanks de beperkingen van de vreemde taal. U spreekt vanuit visie, op uw vak, uw organisatie, uw product en uw doelgroep. In enkele pittige, soms confronterende sessies leert u het verschil maken tussen overtuigen en ondersneeuwen.

U merkt dat de weerstand afneemt, dat uw autoriteit niet langer ter discussie staat, dat uw boodschap helder en duidelijk overkomt en dat uw verhaal de ruimte en respons krijgt die het verdient. Kortom: u gaat van presenteren naar inspireren in ruim anderhalve dag!

In een terugkomdag(deel) verankeren we uw voortgang en krijgt u persoonlijke tips voor de toekomst.

Format Training 

De training presenteren in het Engels is modulair opgezet. U kunt zelf beslissen welke modules voor u relevant zijn. Om een bevredigend eindresultaat te kunnen garanderen is het nodig alle modules te doorlopen.

Voor een gedegen opfristraining raden wij u aan minimaal module 1 en 2 gezamenlijk af te nemen. Voor een korte (opfris)workshop volstaat module 1 (theorie en praktijk) of 2 (praktijk).

Kenmerken training

Inhoud training

Na de training presenteert u bewuster, inspirerender en overtuigender. Dus effectiever.

Praktische informatie

Meer weten over deze training? Bel direct 085-4011475. Of vul het contactformulier onderaan de pagina in en u wordt gebeld voor een kennismaking en inventarisering van uw wensen.