Presenteren met leiderschap en impact

Van presenteren naar inspireren

U wilt graag krachtiger overkomen tijdens uw presentaties. Misschien ontmoet u wel eens weerstand, bespeurt u verveling in de zaal of krijgt u regelmatig lastige vragen tijdens en na uw presentaties.

Dan is het tijd om te werken aan uw presentaties met extra focus op leiderschap, verbaal en non-verbaal. Tijdens de training presenteren werken wij aan uw gedrag (non-verbaal), uw taalgebruik en aan het uitdragen van een omvattende visie, een verhaal.

Tijdens de training zakelijk presenteren leert u presenteren, spreken, motiveren en overtuigen als een leider. Vanuit visie, op uw vak, uw organisatie, uw product en uw doelgroep. In enkele pittige, soms confronterende sessies leert u het verschil maken tussen overtuigen en ondersneeuwen.

U merkt dat de weerstand afneemt, dat uw autoriteit niet langer ter discussie staat en dat uw verhaal de ruimte en respons krijgt die het verdient. Kortom: u gaat van presenteren naar inspireren in ruim anderhalve dag!

In een terugkomdag(deel) verankeren we uw voortgang en krijgt u persoonlijke tips voor de toekomst.

Format Training 

De training presenteren is modulair opgezet. U kunt zelf beslissen welke modules voor u relevant zijn. Om een bevredigend eindresultaat te kunnen garanderen is het nodig alle modules te doorlopen.

Voor een gedegen opfristraining raden wij u aan minimaal module 1 en 2 gezamenlijk af te nemen. Voor een korte (opfris)workshop volstaat module 1 (theorie en praktijk) of 2 (praktijk).

Kenmerken training

Inhoud training

Na de training presenteert u bewuster, inspirerender en overtuigender. Dus effectiever.

Praktische informatie

Meer weten over deze training? Bel dan direct 085-4011475. Of vul het contactformulier onderaan de pagina in en u wordt gebeld voor een kennismaking en inventarisering van uw wensen.

U kunt bij STORM ook leren presenteren in het Engels.