Testimonials

Klanten over STORM:

 

Tatiana Smits, IKEA Group Finance

Storm has provided a valuable & rewarding experience that greatly contributes to leadership within our company!

Harry Meijer | Head of Education / Programme Manager MBAs International Business School | Hanze University Groningen UAS

Leert mensen zichzelf te ontdekken en weet het uiterste uit mensen te halen.

Onno Deen, productmanager EMM International BV

We hebben de presentatietraining als zeer nuttig ervaren. Vic is een echte professional en kon ons binnen enkele sessies op een hoger level krijgen. De reacties van onze nieuwe presentaties waren uitermate positief.

De cursus zakelijk Engels was boeiend en nuttig. Door de ervaring van Vic waren de tekortkomingen al snel duidelijk en konden we zeer gericht het niveau naar de gewenste hoogte brengen.

We zullen zeker weer gebruik maken van de diensten van Storm Training als daar de noodzaak voor is.

 Didi Loman, CBK Groningen, Kunst op Maat

Vic Diederen heeft in 2011 bij ons een presentatietraining gegeven aan een groep kunstenaars/vormgevers binnen een masterclass. Kunstenaars die net afgestudeerd zijn vinden het vaak moeilijk hun werk aan opdrachtgevers te presenteren. Vic liet ieder zijn- of haar schetsontwerp voor de masterclass presenteren aan de groep en gaf feedback en stelde vragen tussen door. Dit gebeurde op een manier waarin de kunstenaars geheel in hun waarde werden gelaten. Het resultaat was dat hun presenteren naar een hoger niveau werd getild maar door de ‘op maat’ aanpak gingen de kunstenaars ook kritischer naar hun werk kijken. Wat mij erg aansprak was de energieke, enthousiaste en persoonlijke aanpak van Vic.

Yvonne Cox-Vleeshouwers, Kandidaat-notaris en mediator/scheidingsbemiddelaar bij Hoffspoor Notarissen te Rosmalen

“Vic Diederen geeft op deskundige wijze training in het geven van presentaties. Hij besteedt door zijn persoonlijke aanpak daarbij veel aandacht aan wie je bent en wat je meeneemt aan ervaring en persoonlijkheid. De training die ik gevolgd heb is een mix van theorie en praktijk, alles in een heel vertrouwelijke en prettige sfeer. Een aanrader!”

Serge Beckers – Senior consultant Wisse Kommunikatie

“Ik geef al jaren presentaties, en ik denk dat ik de belangrijkste do’s en don’ts inmiddels wel ken. Toch was ik aangenaam verrast dat Vic Diederen van STORM mij met zijn ‘gepersonaliseerde groepstraining’ nog overtuigender, rustiger en dus efficiënter voor de dag heeft laten komen”.

Tiddo Ekens – Onderwijsadviseur Hogeland Educatief

“De voorbereiding op een belangrijke Engelstalige presentatie verliep volstrekt anders dan verwacht. Mijn focus lag eerst op een correcte uitspraak, woordkeuze en formuleringen. Maar het verhaal moet communicatief direct staan.
Vic Diederen van STORM heeft me op tijd wakker gemaakt, me laten zien wanneer ik wel en niet contact maak en me laten vertrouwen op routines die ik ook gebruik in moedertaalpresentaties. Daarmee bespaarde ik niet alleen tijd maar kreeg ik ook gemoedsrust in de laatste week tot de presentatie.
De voorbereiding met STORM was daardoor ook niet zozeer een tijdsinvestering maar een tijdsbesparing. En de presentatie? Dat ging veel beter dan verwacht. Ondertussen ga ik mijn Engels verder verbeteren via de weg van geleidelijkheid. Ik weet al bij wie.”

E.A.H.W. Wessels – Algemeen directeur Wessels vastgoedonderhoud en renovatie en voorzitter WVB

“De Nederlandse Werkgeversvereniging Vastgoedonderhoudsbedrijven (WVB) organiseert regelmatig trainingen voor haar lidbedrijven. De kwaliteit van deze trainingen is hoog en veelal wordt gebruik gemaakt van ‘grote’ namen. Ook bij de aannemersbedrijven van Wessels (bouw, onderhoud, renovatie) worden medewerkers regelmatig bijgeschoold. Voor het management is zeven jaar geleden bewust gekozen voor ‘eigen’ trainers. Ook voor het stafpersoneel koopt Wessels inmiddels zelf in. Steeds weer vallen de trainingen van STORM daarbij op. Persoonsgericht, doeltreffend en effectief. Diederen biedt zonder meer ‘value for money’ en daar draait het ook bij Wessels om.”

Dorte Kramers – Directeur DnA Languages

“Ik heb het een leuke, gezellige en leerzame dag gevonden. Ik vind de manier waarop Diederen het onderwerp brengt enthousiast en dat enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk. Hij heeft duidelijk veel kennis van het onderwerp en laat mensen bij feedback en oefeningen in hun waarde.
Aan de reactie en participatie van de deelnemers vond ik te zien dat ze hem geloofden en vertrouwen in hem hadden. Bovendien heb ik het gevoel dat velen nuttige tips hebben meegekregen, die ze direct zullen kunnen toepassen in hun presentaties.”

Anneke Siemons – Directeur DnA Languages

“Vic Diederen is een enthousiaste trainer. Door de werkvormen die hij tijdens de training toepast, word je geconfronteerd met je verbeterpunten. Een hands-on aanpak, die direct resultaat oplevert!”