Wie is STORM?

 

STORM ben ik, Vic Diederen. Ik ben trainer en strategisch adviseur.

In die hoedanigheid geef ik al jaren spannende, soms confronterende communicatietrainingen aan hoogopgeleide professionals. Mijn absolute passie is mensen leren spreken en presenteren met impact en overtuigingskracht. De psychologie van het overtuigen, de neurowetenschappen en de neuro-marketing hebben daarbij mijn speciale interesse.

Daarnaast denk ik graag op conceptueel niveau mee over trend, beleid en strategie en zet deze gedachten om in glasheldere aanbevelingen op papier.

Ik geloof in intensief trainen, kortstondig elkaars agenda beheersen, tijd vrijmaken voor wat je echt wilt leren. Vandaar vooral dagtrainingen op deze site.

Ik geloof in overstijgend trainen: zelfoverstijgend, discipline-overstijgend, opdracht overstijgend. U ziet dat terug in een fundamentele onderbouwing en een praktische, mensgerichte aanpak. Een uurtje meer is daarbij geen probleem!

Ik geloof in trainen als sparren. Want een goede training is fundamenteel en gaat vroeg of laat over u, uw rol en uw organisatie. Sparren is voor mij gelijkwaardig elkaar prikkelen, tot goede idee├źn, soms tot grootsheid.

Ik train en adviseer ook in vloeiend en onberispelijk Engels: ik ben afgestudeerd Amerika-deskundige en heb meer dan tien jaar colleges en workshops presentatie en zakelijke communicatie in het Engels gegeven aan multiculturele, internationale groepen studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Vele internationaal geori├źnteerde organisaties hebben daarvan reeds de vruchten geplukt. Nu ben ik full-time ondernemer, vanwege de vrijheid, de uitdaging en de bezieling.